Ervaringen

Zij gingen je voor en dit is hun verhaal

 

 

Ervaringen

Zij gingen je voor en dit is hun verhaal

Ik ga emoties niet meer uit de weg
(Fleur, 36 jaar)

Ik ben bij Daniëlle terecht gekomen, omdat mijn dochtertje (2) ontzettend slecht sliep. Ze werd meerdere keren per nacht wakker en liet zich dan niet troosten. De gebroken nachten sloopten me. Door het traject Gezin in Balans ben ik gaan inzien hoe ik met mezelf en mijn emoties omga. Beter gezegd: niet omga. Jarenlang zat ik erg in mijn hoofd om maar niet te hoeven voelen. Ik heb stukken uit mijn verleden aangekeken en ben verstopte emoties aangegaan. Dat bleek de oplossing voor het slechte slapen van mijn dochter. Ik ga emoties niet meer uit de weg en mijn dochter slaapt door! Eindelijk voel ik rust in mijzelf en mijn gezin profiteert hiervan mee. We slapen allemaal weer en ik voel me meer verbonden met mijn man en kinderen. 
Daniëlle heeft een fijne open houding en is super begripvol. Het contact voelde heel vertrouwd en ik durfde alles wat me dwars zat met haar te delen. Ik kijk met veel plezier terug op het traject. Dank voor het leren van de spiegelmethodiek!

Fleur (Tilburg)

Ik ben écht bij mijn kern gekomen
(Marieke, 43 jaar)

Ik heb de hulp van Daniëlle ingeschakeld voor de woedeaanvallen van mijn zoon (4). Hij maakte een gefrustreerde indruk. Het resultaat was al na de eerste sessie merkbaar. Ik voelde me gehoord en durfde daardoor voor het eerst in mijn leven mijn eigen traject écht op te pakken. Bij eerdere begeleiding, bleef het op de onderlaag hangen. Nu durf ik dichter bij mezelf te komen. Ik heb meer rust gekregen, zit lekkerder in mijn vel en het heeft de relatie met mijn kinderen heel positief versterkt. Doordat ik duidelijker ben met het aangeven van mijn grenzen, kan ik de verantwoording ook meer bij hen laten. De woedeaanvallen bij mijn zoon zijn zo goed als verdwenen. Ik heb veel minder spanning in mijn lijf. Het was een fijne ervaring die veel heeft opgeleverd.
Daniëlle heeft aandacht en oprechte interesse. Ze laveert mee met wat nodig is in plaats van wat de regels zijn. Alle gevoelens en emoties zijn in waarde gebleven en werden belangrijk gemaakt waardoor het goed voelde om deze te delen.

Marieke de Haan (Veldhoven)

Snel duidelijk wat opgeruimd mocht worden
(Charlotte, 34 jaar)

Ik vind het zo bijzonder dat Daniëlle na één gesprek over mijn kind (4), zoveel over mij kon vertellen dat zo treffend is. Heel snel was duidelijk waar het in mijn leven over gaat en waar ik nog wat mee mag doen. Het heeft me geholpen het gesprek aan te gaan over zaken uit het verleden. Ik ben de connectie met mijzelf en het kleine meisje in mij gaan voelen en ervaren. Het mooie is ook dat ik me veel bewuster werd van mijn rol en gedrag naar mijn zoontje. Ik heb hem meer de ruimte gegeven om te ontdekken. Hij voelt zich nu fijner en heeft meer vertrouwen in zichzelf.
De begeleiding van Daniëlle heb ik ervaren als geweldig; oordeelloos, alle tijd nemend, mij echt zien, zo’n fijne en warme connectie. Echt heel bijzonder.

Charlotte (Eindhoven)

Ik neem veel meer mijn eigen ruimte in
(Linda, 49 jaar)

De vertaling van het gedrag van mijn dochter (8) raakte me. Het werd me duidelijk hoezeer míjn gedrag haar belemmerd en wat ze me duidelijk wil maken. Best confronterend. Het mooiste wat ik heb bereikt is dat alle emoties van mijn dochter en van iedereen binnen het gezin er mogen zijn. Met name de afgelopen twee jaar was ik, door onderdrukking van eigen emoties, een gefrustreerde moeder. Het volledig accepteren van mijn kind maakt dat ik ook mezelf leer accepteren. Het weten is altijd nog iets heel anders dan ook daadwerkelijk je eigen pijn accepteren. Ik neem nu veel meer mijn eigen ruimte in en er is een mooie wisselwerking tussen mijn grens en wat mijn dochter nodig heeft.
De rust die Daniëlle uitstraalt, is heel fijn. Ze geeft veel ruimte en is kundig. En er is altijd ruimte voor een grapje. 

Linda Boele (Veldhoven)

Ik heb nu aandacht voor wat ík nodig heb
(Sindy, 39 jaar)

Mijn zoon (6) had last van oorontstekingen waarvoor ik met hem naar de huisarts, KNO-arts en antroposofisch arts ben geweest. Door het traject ben ik gaan beseffen dat hij in stilte lijdt. En ik ben me bewust geworden van het fenomeen lijden in mij. Het geeft iets meer rust om te leren over jezelf wat je nog niet wist. De gezondheid van mijn zoon is verbeterd. Hij heeft geen oorontstekingen meer gehad. Eén keer dreigde er een oorontsteking. Ik heb toen mijn rust genomen en tegen mezelf gezegd: stop met regelen, je bent precies goed zoals je bent. Zijn oorontsteking is niet doorgebroken!
Het contact met Daniëlle was prettig. Ik voelde me serieus genomen en ze pakte het verhaal echt. Dat gaf mij het gevoel in vertrouwde handen te zijn.

Sindy Reuvers (Hengelo)

Met liefde help ik je ontdekken wat je kind en jij echt nodig hebben

kindertolk kindercoach oudercoach gezinscoach tilburg brabant

Kindertolk Brabant

Kindertolk Brabant is gespecialiseerd in de begeleiding van ouders en kinderen. Wanneer er iets bij je kind speelt waar je geen grip op krijgt. Je krijgt diepgaande persoonlijke inzichten en handvatten die jou en je kind verder helpen. 

Ik ben geregistreerd Kindertolk® en heb een licentie om te werken volgens:

presentchild methode kindertolk gedragsvertaler Tilburg Brabant

Kindertolk Brabant

De Wanmolen 15
5056 MS Berkel-Enschot
Gemeente Tilburg

06 42246126
info@kindertolkbrabant.nl
kindertolkbrabant.nl

KVK 62196561
BTW NL001697724B94