Gratis Doorbraak sessieĀ 

3 gouden tips om je kind zelf te helpen

Worstel jij met iets dat er bij je kind speelt? Voel jij dat er meer schuilgaat achter het gedrag van je kind? Ik help je bij het maken van een belangrijke eerste stap.

Jij loopt nu telkens tegen bepaald gedrag van je kind aan dat je raakt. Of je kind is bij herhaling of langdurig ziek. Als ouder heb je veel invloed op het welzijn van je kind. Maar iets wat niet wordt opgelost, groeit alleen maar verder.

Maak gebruik van de mogelijkheid om een half uur met mij in gesprek te gaan over wat er speelt. Dat doen we via beeldbellen. Vrijblijvend korte coaching en gegarandeerd 3 tips.

Na aanmelding ontvang je een korte vragenlijst waarmee we ons allebei goed kunnen voorbereiden op het gesprek. Zodat we er het maximale uit kunnen halen. Na ontvangst van je gegevens neem ik snel contact met je op voor het inplannen van de afspraak.

danielle vinkx kindertolk tilburg brabant
gratis gesprek probleem kind tilburg brabant

Mocht je geen reactie ontvangen, kijk dan even in je spambox of bij reclame.  Als mijn mailadres nog niet is toegevoegd aan je adresboek kan mijn bericht daar in terecht komen.